25 Aralık 2016 Pazar

365 Günün Ardından, Geride Bıraktıklarım....

365 Günün ardından, Geride Bıraktıklarım....

Aslında kendime baktığımda, 2016 yılı bana çok uğurlu gelmedi. En sancılı, en berbat, en yorucu, yılımdı. Parantezi açarsam ( Üzüldüm. Kırıldım. Düştüm. Kalktım. Doğruldum. Tekrar koştum. Koşarken yoruldum. Bulutlar geçti üstümden. Yağmurlar yağdı. Tüm damlaları tek tek hissettim bedenimde. Bazen parçalı bulutlu oldu. Kimi zaman Sağanaklara tutuldum. Ara ara Güneş yüzünü gösterdi. Gülümsedim. Tam açtı dedim güneş, tekrar kaçtı hınzır....

20 Aralık 2016 Salı

Sinemalarda Bu Ay / Alis Harikalar Diyarı Aynanın İçinden

Alis Harikalar Diyarı Aynanın İçinden filmi ve yapımı bir seri olarak karşımıza gelse,de Mayıs olarak ben. İlk defa izledim. :) Herkes baştan başlar ben tam tersi tabi bu benim ilk vukuatım değil. Game of Thrones 6 sezon dalıp 6 Bölümden başlamıştım. :) Bir kaç Milyoncuk soru ile Sarı oğlanı şişirmiştim. Oda delirmişti. :)) Tabi bununla sınırlı değil vuku atlarım o yüzden konuya geçiş yapmalıyım.

18 Aralık 2016 Pazar

Bunu Okumak Size İyi Gelecek... ....

Ne zaman; Hayatında bazı şeyler çekilmez hale gelirse, Ne zaman; Yirmi dört saat kısa gelmeye başlarsa, O zaman: kavanoz ve iki fincan kahveyi hatırlayınız.....
İşte Kavanoz ve iki Fincan Hikayesi .......

16 Aralık 2016 Cuma

İbbs Anne Bebek Çocuk Fuarı 16-18 Aralık İstanbul Kongre Merkezi.....

Farkındayım. Bu aralar çok fazla etkinlik paylaşımı yapıyorum. Amaaaa bu çok önemli  anneler,anne adayları, ve anne olmak için gün sayanlar. Doğru adres burası :)) Bana gelin....  Şaka.... şaka... Anne bebek çocuk Fuarına  1 kere gittim. Geçen yıl yengemler arkadaşlarıyla gitti. Çok uzman değilim. Sizler için biraz araştırma yaptım. Bulduğum verileri bilgileri sizlerle paylaşacağım. 

14 Aralık 2016 Çarşamba

Depo Kitap Festivali Başladı./ 10 - 18 Tarihlerinde Demirörende....

Çok hızlı bir giriş yapmalıyım. Bugün dünya kadar işim vardı. Neredeyse tam bir şehir turu yaptım. Gayret tepe,Mecidiyeköy, Şişli, Eminönü,Cağaloğlu, tabi bu güzergah durumunu kimi zaman yürüdüm. Kimi zaman toplu taşımaya bindim. Tam metro istasyonundan yürürken. Gözüme sanal reklam olan bir slayt ilişti. Depo Kitap Festivali diye ben durur muyum?? Hemen yazmalıyım. Bugün gidemediğim için 1 gün bile kaçırılmasın diye sizlere azda olsa araştırıp aktarım yapacağım. 

11 Aralık 2016 Pazar

Sinemalarda Bu Ay / Zootropolıs Hayvanlar Şehri

Zootropolıs Nam-ı değer: Hayvanlar Şehrini uzun zamandır yazmak istememe rağmen bir türlü yazmak fırsatım olmadı. 

8 Aralık 2016 Perşembe

Tuch Expo 2016 / El İşi Ve Hobi Ürünleri Ticaret Fuarı

İşte geldim. Burdayım. Ben bu işte Ustayım. :) Etkinlik olsun ben sizlere duyurayım. Severim paylaşmayı, anlatmayı,öğretmeyi. Ufacık olsa bir bilgi sizlerde bilin istiyorum. Azda olsa faydam olur. Bu tarz meşgaleler uğraşlar hobi tarzında öğrenen ticarete döken kadınlarımız çok. Neden daha çok bilmeyelim. Öğrenmeyelim. Öğrenmenin sınırı yok.   
Bir kişi için yardım edebilirsem ne mutlu bana.....

7 Aralık 2016 Çarşamba

Jean Christophe Grange / Sisle Gelen Yolcu / Kitap Tanıtımı


Birazda kitap okumak lazım diyoruz. Daha önce de bahsetmiştim Jean Christophe Grange adamın hayranıyım. Üslubu kitaplarının akıcılığı dozajında verdiği gerilim derken tüm kitapları birbirinden güzel. Bu gün size aslında yeni olmayan ama benim yeni okuduğum bir kitabından bahsedeyim, Sisle gelen yolcu.


1 Aralık 2016 Perşembe

Babil Kulesi Dil Efsanesi....

Efsaneye göre bütün dünyanın sözü bir, dili birdi. İnsanoğlu Tanrıyı çok merak eder. Onu görebilmek için bir kule yapmaya başlarlar. Tanrı kendisine ulaşmaya çalışan insanların kibirliliğine ve kendini beğenmişliğine kızar. Her bir insana başka bir dil verir. Ve böylece kimse kimseyi anlayamaz ve kuleyi tamamlayamazlar. 


Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz