26 Haziran 2016 Pazar

Sinemalarda Bu Ay / Sihirbazlar Çetesi 2


Bu ay izlediğim Sihirbazlar çetesi gayet başarılıydı. Film seri olarak mevcuttur. İlki 2013 yılında seyirciyle buluşmuştur. Hikayesi illüzyon ve soygun,intikam niteliğindedir. İzlemediyseniz izlemek için birden başlamalısınız. 




Sihirbazlar çetesi 2 bol şaşırtmalı, sürprizi bir an eksik olmayan,İlüzyon sahneleri,Roobin Hood sitili tarzları aksiyon ve filmin akıcılığı, temposu bir an bile düşmedi. Zekice yazılmış bir senaryosu bunun yanı sıra filmin beklediğimden bir tık bile daha iyi olduğunu düşünüyorum. 



Sihirbazlar Çetesi 2 de oyuncu kadrosu şöyle Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson,Lizzy Caplan,Jesse Eisenberg Oyuncular efsane olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.








Harry Potter,dan izlediğimiz Daniel Radcliffe ise farklı bir rolde olması beni şaşırttı. Sevdim mi ? Evet Farklı rollerde olması her zaman bir oyuncunun  artısıdır. Oyuncunun tekrar etmemesi , eski kabuğundan çıkış ve performans açısından üst seviyelere çıkacağını düşünürüm. Tabiki yadırgayanlar olmuştur. Bu da gayet doğal 




Serinin Üçüncüsü olursa gider miyim? Kesinlikle evet pişman olmayacaksınız 10 numara 5 yıldız İzlemenizi tavsiye ederim.


Filmin Konusu The Four Hourseman ve ekibi Karşılarında çok güçlü, zeki bir teknoloji devinin tehdidiyle imkansız bir soygunu gerçekleştirmeye zorlanır. Tek umutları daha önce yapılmamış bir türden sihirbazlık numarasıyla adlarını temize çıkarmaktadır. Sadece sorun onunla,da kalmaz FBI yine peşlerindedir. Keyifli Seyirler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz