20 Haziran 2015 Cumartesi

Sinemalarda Bu Ay / Mad Max

Vizyon tarihi 15 mayıs olan fakat sizlerle daha yeni tanıtacağım filmimiz aksiyon severler için gelsin özellikle 30 yaş üstü olanlar mel gibson baş rolde olduğu , toplam 3 filimden oluşan mad max serisini hatırlayacaklardır.Bu serinin konusu gelecekte geçmekte olup dünya savaşlar ,açlık , susuzluk radyasyon bir çöle dönmüş tüm hükumetler ve sistem çökmüş sadece güçlünün hayatta kalabileceği bir dünyayı anlatmaktadır. Eski filmlerden kısaca özet geçecek olursam ilk filmde dünya düzeni tam olarak çökmemiş fakat sonlarına yaklaşmaktadır. Kahramanımız max geç bir polistir kanunsuz bir çete tarafından ailesi katledilir ve max biraz da kafayı sıyırarak ailesinin intikamını almaya çalışır.




Serinin ikinci filmde dünya tamamen çölleşmiş yiyecek,su özellik lede petrol uğruna savaşılacak hale gelmiştir. Buda kahramanımız max yalnız bir yol savaşçısıdır. Petrole sahip olan bir kasabayı kan unsuzlardan korumaya çalışır... 




Serinin üçüncüsünde ise bir sürpriz kötü karakteri tına turnır oynamaktadır. Max yolu bir günah şehrine düşer burdan canını zor kurtarır filimin konusu ise max ın bir grup çocuğu özgürlüğüne kavuşturma hikayesidir. 
2015 yapımı yeni mad max gelince baş rolde tom hardy ve güzel oyuncu charlize theron eşlik etmektedir . Film eski filmden alıntılar yaparak max ailesinin ölümünü hatırlamasıyla başlar dünya diğer filmlerde hatırladığımız gibidir. Kendini tanrı ilan etmiş savaş lortları dünyayı yönetmektedirler max yolu bunlardan bir tanesine kesişir ve filim başlar. Eğer ilk 3 filimi izlediyseniz bunuda mutlaka görün derim izlemediyseniz bolca aksiyon macera ve özel efek için izlenesi bir filim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz