18 Haziran 2015 Perşembe

Gizemli Orman...

Merhabalar.. 
Daha önce bahsettiğim Esrarengiz Bahçeyi bilmeyen duymayan kalmamıştır. Popüler olmasının en büyük etkisi Instagram ,facebook gibi sosyal medyada anlatılması , stresten uzak bir zaman dilimi vaat etmesi. Beğenmeyen bir kitle de mevcut illa ki!!! bununla zaman öldürülür mü, saçma, boya boya bitmez diye söylemleri duyan ben tercihler farklı diyerek konuyu kapatan taraftayım. 


Esrarengiz bahçe 80 binden fazla satmış. Amazon.com da 1 sırada, 22 ülkede 14 dilde yayınlanmaktadır.Gizemli orman adlı ikincisi sunulan kitap şuanda 226 bin satmış durumda olup her geçen gün satış grafiği yükselmektedir. Tabi çıkış tarihini kaçırmayan ben hemen arşivime ekledim. Acaba ormanın derinliklerinde Şato var mı ? Yolculuğumuzda şatonun kapısı açılacak mı ? Şifreli tabletleri bulabilecek miyiz ? İçeride neyin gizli olduğunu biliyor muyuz? Boyama kalemi almanızı, keçeli kalem kullanmamanızı tavsiye ederim. Bir yanınız hala çocuksa alınız derim.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz