5 Nisan 2015 Pazar

34 İstanbul Film Festivali Başladı....

Her yıl merakla beklenen programıyla sinemaseverlerin gözdesi olan , 3 Nisan Cuma akşamı Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak açılış töreniyle başlayacak.




FESTİVAL HEYECANI KADIKÖY'DE
İstanbul Film Festivali, Kadıköy'de Rexx sinemasının 2 salonunda yapacağı film gösterimlerinin yanı sıra festival coşkusunu Kadıköy sokaklarına da taşıyacak. İstanbul Film Festivali ve Fil'm Hafızası, sinefilleri 4 Nisan Cumartesi akşamı 18.00'den itibaren Kadıköy'de bir araya getirecek. Dunia, Stereogun, Lâl, Masal Evi, Liman Kahvesi, Flu, Trip ve Hera olmak üzere 8 mekâna yayılacak partiye katılım ücretsiz.
FESTİVAL BİLETLERİ
İstanbul Film Festivali biletleri, Biletix satış kanalları ile Atlas ve Rexx sinemalarındaki ana gişelerden temin edilebiliyor. Biletler festival boyunca tüm festival sinemalarından da alınabilecek. Hafta içi gündüz seanslarındaki indirimli bilet uygulaması bu yıl da devam edecek. Tüm salonlardaki gösterimlerin hafta içi 11.00, 13.30 ve 16.00 seansları yalnızca 5 TL olacak. Tüm biletleri %10 indirimli alabilmek için son gün 4 Nisan Cuma.
Lale üyeleri biletlerini %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Festival Sponsoru Akbank'ın Axess Kart sahipleri de, festival boyunca hafta içi gündüz seansları haricinde satın alacakları biletlerde %20 özel indirimden yararlanabilecek.Herkese iyi seyirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumları yapalım.Sosyal hesaplarınızı ve linklerini paylaşmayınız.Hakaret içerikli yorumları yayınlamıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails
Tasarım : Merve Canbaz